Telefonszám+ 36 62 999 153

Zsugorfóliázó gépek

Zsugorfóliázó gépek

Több féle zsugorfóliázó gép áll rendelkezésre, kérem küldje el ajánlat kérését valamelyik elérhetőségünkre:
office@villpack.hu

A megbízható csomagolás a zsugorfóliázó gépnél kezdődik!

A fólia nagyon hasznos anyag, hiszen nyúlik, mégsem szakad egykönnyen, vékony, mégis vastag, hiszen több rétegben is feltekerhető ugyanarra a felületre, és még arra is lehetőséget teremt, hogy lássuk, mit csomagoltunk bele, hiszen átlátszó.

A zsugorfóliázás alapvető lépése a termékek csomagolásának, amivel biztonságosan lehet megvédeni a törékeny dolgokat is a sérülésektől. A legalkalmasabb eszköz erre a célra egy zsugorfóliázó gép. A zsugorfóliázó gépekhasználatával lényeges mértékben lerövidíthető a csomagoláshoz szükséges idő, mert gyorsak és hatékonyak. A kívánt mennyiségű fólia kerül a termékek köré és óvja meg azokat a sérülésektől, illetve össze is tartja őket, így a rakodásuk is könnyebb. Szállításhoz, tároláshoz, mozgatáshoz egyaránt nélkülözhetetlenek.

zsugorfóliázó gépeket akár azonnal megrendelheti tőlünk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és válasszon gépeink, berendezéseink közül! Felmerülő kérdéseire készséggel válaszolunk!

Termék specifikációk
Cikkszám:
31

Kapcsolat űrlap

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.