A raklapcsomagoló cég már 18 éve

AKCIÓ:

C-One Tiro raklapfóliázó gép csak 699.999,- Ft+áfa

leszállítva, beüzemelve
Minőségi, új raklapcsomagoló gépre van szüksége?
Tekintse meg használt és bérelhető gépeinket is!

 

Ismerje meg Ön is csomagológépeink legnagyobb előnyeit!

A csomagológépek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkafolyamatokat, korszerű berendezéseink használatával gyorsabban és egyszerűbben elvégezhetőek a részfeladatok.

Lássuk, milyen előnyökkel bírnak csomagológépeink, mivel tehetik gördülékenyebbé és hatékonyabbá a munkavégzést az Ön cégénél is:

  • • Gyorsítják a csomagolási folyamatot, csomagológépekkel akár negyed annyi idő alatt képesek vagyunk ellátni ugyanazokat a feladatokat, melyeket manuálisan nem csupán lassabban, de kevesebb sikerrel és pontossággal végeznénk el.
  • • Pontos, erőteljes csomagolást végeznek a gépek, ezt szinte lehetetlen lenne ilyen precízen elvégezni emberi munkaerő által, így a végeredmény jelentősen biztonságosabb és tartósabb lesz.
  • • A gépek használata humánerőforrást szabadít fel, így a munkavállalók más feladatok elvégzésével tölthetik az időt, még több profitot termelve.

Amennyiben csomagológépeink előnyeinek megismerése után Ön is kedvet kapott egy ilyen korszerű berendezés beszerzéséhez, vagy akár bérléséhez, nézzen körül weboldalunk kínálatában! Forduljon hozzánk bizalommal, és megtaláljuk az ideális megoldást cége számára!
 

 Cresco  Base  Biforis
 csomagoló gép fóliázó gép  fóliázó gép 

 

 Evolvo

 

Superplus

 

Extrema

 csomagológépek  csomagológépek  raklapfóliázó gép

 

Vertex

 

Xtenser

 

Wrapman

 Vertex  XT-PREST  Wrapman

 

Girokay

 

Girotondo

 

Routator

 GK-PREST  GR-AC-STC  Ruotator
Motus    
Motus transpallet elettrico    

Szolgáltatásaink között megtalálható a csomagoló gép bérlés és szervizelés bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

Dobozzáró gépek: Modern és hatékony megoldás

dobozzáró gép A dobozokat fontos alaposan lezárni ahhoz, hogy mozgatás, szállítás közben ne sérüljenek meg, szakadjanak ki, vagy éppen ne nyíljanak ki maguktól. Ebben segít egy profi dobozzáró gép! Egy dobozzáró gép hasznos eszköz, mert a használatával ki lehet küszöbölni az esetleges figyelmetlenségből, rutintalanságból adódó hibákat. A gépi segítséggel gyorsabban halad a munka, hatékonyabb a dobozolás, és sokkal több idő, energia és pénz takarítható meg.

Egy dobozzáró gép garantálja, hogy ami a dobozba kerül, az ott is marad, hiszen alapos, stabil lezárást biztosít, akármilyen méretű, formájú vagy súlyú dobozról is van szó. Gyors és pontos, állítható lezárást tesz lehetővé a dobozzáró gép alkalmazása, egyszerű, felhasználóbarát kezeléssel.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon dobozzáró gépet a hatékonyság és biztonság növeléséhez!

Csomagológépek a hatékonyságért!

Csomagológépek a hatékonyságért!A csomagolás elsődleges célja, hogy az árut védje a külső hatásoktól akár tárolás, akár szállítás közben. A csomagolás nem maradhat ki egyetlen ipari folyamatból sem, így fontos, hogy azt minél hatékonyabban végezzék. A csomagológépek segítségével ez teljes mértékben megvalósítható! A csomagológépekkel dobozolhatunk vagy fóliázhatunk is!

Miért érdemes csomagológépeket használni? A csomagológépek alkalmazásával a hatékonyság egyértelműen növelhető, de ez nem csupán abban nyilvánul meg, hogy a termékek gyorsabban kerülnek dobozba, és a dobozokra gyorsabban kerül zsugorfólia. Mivel a csomagológépekkel ki lehet váltani az emberi munkaerőt, így az alkalmazottak más feladatokra fordíthatják figyelmüket, idejüket és energiájukat. Ennek köszönhetően minden más is gyorsabban haladhat, minden összehangoltabb, hatékonyabb lesz!

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg új és használt csomagológépeinket! Amennyiben kérdése van termékeinkről, felteheti őket a megadott elérhetőségeinken!

Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?Amikor valaki egy olyan komolyabb berendezés vásárlására készül, mint egy pántológép, vagy csomagológép, nagyon körültekintően kell kiválasztania nem csak a gépet, hanem magát a céget is, ahonnan meg szeretné vásárolni azt. Cégünk már 17 éve áll ügyfelei rendelkezésére, és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk!

A csomagológépek komolyabb anyagi ráfordítást igényelnek. Mivel hosszú távú befektetésről beszélünk, fontos, hogy kizárólag minőségi terméket válasszon, és megbízható, garanciát vállaló cégtől vásárolja azt meg. A Villpack kiváló szakemberei szervizelésben is otthon vannak, így akár pár órán belül meg tudjuk oldani a felmerülő problémát. Cégünk természetesen akkor is szívesen a segítségére lesz, ha nem tudja pontosan, milyen gépet válasszon. Kérje bátran munkatársaink tanácsát!

Szeretné raktárát modernizálni? Válasszon csomagológépeink közül! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, minőségi termékek nagy választékával várjuk!

Raklapfóliázó gépekkel garantált a gyors és hatékony munka!

Raklapfóliázó gépekkel garantált a gyors és hatékony munka! Ahhoz, hogy egy raktárhelyiségben vagy nagyobb ipari létesítményben gyors és zökkenőmentes legyen a munkavégzés, elengedhetetlenek azok a berendezések és eszközök, amelyek megbízható műszaki paraméterekkel rendelkeznek. Ilyenek például a raklapfóliázók, amik a biztonságos áruszállításhoz járulnak hozzá az ipari létesítményen belül és kívül.

A raklapfóliázókkal percek alatt egyenletesen körbetekerhetővé válnak a nagy mennyiségben egymásra helyezett áruk a raklapokon, így esélyük sincs szállítás közben szétesni. Ennek köszönhetően nem kell órákon át azzal foglalatoskodni, hogy az áru szállíthatóvá váljon.
A raklapfóliázók természetesen nemcsak a biztonságos szállítási körülményeket biztosítják, hanem a tárolást is, így a ritkábban előforduló árukészletet meg lehet védeni a különböző külső, káros tényezőktől is.

Választékunkban különböző, modern, egyszerűen kezelhető raklapfóliázókat találhat! Ha a vásárlás előtt kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!