A raklapcsomagoló cég már 18 éve

AKCIÓ:

C-One Tiro raklapfóliázó gép csak 699.999,- Ft+áfa

leszállítva, beüzemelve
Minőségi, új raklapcsomagoló gépre van szüksége? Tekintse meg használt és bérelhető gépeinket is!

RAKLAPFÓLIÁZÓ ÉS MÁS CSOMAGOLÓ GÉPEK FINANSZÍROZÁSA LÍZING KONSTRUKCIÓBAN

Legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőre.
Önrész nélkül!
Fix Forint alapon!

A havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így a felhasználó csökkentheti adóterheit (mérlegen kívüli tétel)! Alacsony díjtétel (kamat)! 

 

 Cresco  Base  Biforis
 csomagoló gép fóliázó gép  fóliázó gép 

 

 Evolvo

 

Superplus

 

Extrema

 csomagológépek  csomagológépek  raklapfóliázó gép

 

Vertex

 

Xtenser

 

Wrapman

 Vertex  XT-PREST  Wrapman

 

Girokay

 

Girotondo

 

Routator

 GK-PREST  GR-AC-STC  Ruotator
Motus    
Motus transpallet elettrico    

Szolgáltatásaink között megtalálható a csomagoló gép bérlés és szervizelés bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

ISMERJE MEG ÖN IS CSOMAGOLÓGÉPEINK LEGNAGYOBB ELŐNYEIT!

csomagológépek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkafolyamatokat, korszerű berendezéseink használatával gyorsabban és egyszerűbben elvégezhetőek a részfeladatok.

Lássuk, milyen előnyökkel bírnak csomagológépeink, mivel tehetik gördülékenyebbé és hatékonyabbá a munkavégzést az Ön cégénél is:

  • • Gyorsítják a csomagolási folyamatot, csomagológépekkel akár negyed annyi idő alatt képesek vagyunk ellátni ugyanazokat a feladatokat, melyeket manuálisan nem csupán lassabban, de kevesebb sikerrel és pontossággal végeznénk el.
  • • Pontos, erőteljes csomagolást végeznek a gépek, ezt szinte lehetetlen lenne ilyen precízen elvégezni emberi munkaerő által, így a végeredmény jelentősen biztonságosabb és tartósabb lesz.
  • • A gépek használata humánerőforrást szabadít fel, így a munkavállalók más feladatok elvégzésével tölthetik az időt, még több profitot termelve.

Amennyiben csomagológépeink előnyeinek megismerése után Ön is kedvet kapott egy ilyen korszerű berendezés beszerzéséhez, vagy akár bérléséhez, nézzen körül weboldalunk kínálatában! Forduljon hozzánk bizalommal, és megtaláljuk az ideális megoldást cége számára!

Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?Amikor valaki egy olyan komolyabb berendezés vásárlására készül, mint egy pántológép, vagy csomagológép, nagyon körültekintően kell kiválasztania nem csak a gépet, hanem magát a céget is, ahonnan meg szeretné vásárolni azt. Cégünk már 17 éve áll ügyfelei rendelkezésére, és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk!

A csomagológépek komolyabb anyagi ráfordítást igényelnek. Mivel hosszú távú befektetésről beszélünk, fontos, hogy kizárólag minőségi terméket válasszon, és megbízható, garanciát vállaló cégtől vásárolja azt meg. A Villpack kiváló szakemberei szervizelésben is otthon vannak, így akár pár órán belül meg tudjuk oldani a felmerülő problémát. Cégünk természetesen akkor is szívesen a segítségére lesz, ha nem tudja pontosan, milyen gépet válasszon. Kérje bátran munkatársaink tanácsát!

Szeretné raktárát modernizálni? Válasszon csomagológépeink közül! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, minőségi termékek nagy választékával várjuk!