Telefonszám+ 36 62 999 153

Pántológépek

Kézi pántológép

Az akkumulátoros pántológép előnyei

akkumulátoros pántológépekpántológépet használnak. Segítségükkel nagyméretű, súlyos terhek is stabilan rögzíthetők mind a raklaphoz, mind egymáshoz. A pántológép használata jelentősen megkönnyíti és meg is gyorsítja a raktári dolgozók munkáját, összességében hatékonyabbá téve a raktár tevékenységét. Előnyük a többi rögzítési technikával szemben, hogy a doboz nem sérül az acélkapcsok miatt és könnyen ki is csomagolható.

pántológép nagy előnye, hogy a csomag véletlenül sem tud kinyílni, illetve illetéktelen személy nem tudja nyom nélkül kinyitni. Az akkumulátoros pántológépeknekezeken túl a további előnyük, hogy hordozhatók, így nem szükséges áramforráshoz közel végezni a pántolást, lehetséges akár külső helyszínen is. Ennek köszönhetően ideális választást jelent csarnokok részére is.

Akkumulátoros pántológépekért keresse cégünket bizalommal! Minőségi termékek nagy választékával és kedvező árakkal várjuk!

A raktárak nélkülözhetetlen eszközei – Az akkumulátoros pántológépek

akkumulátoros pántológépekA raktárakban történő munkafolyamatok megkönnyítéséhez különböző eszközök állnak az ott dolgozók rendelkezésére. Nagyon fontos, hogy egy vállalat ne csak a minőségi gyártásra koncentráljon, hanem a csomagolásra is, ezért a befejező műveletekhez elengedhetetlenek az akkumulátoros pántológépek

Az akkumulátoros pántológépek garantálják a gyors és hatékony munkát! A gépek alkalmazásával a legyártott termékek doboza végleg lezárható, ennek köszönhetően az áruházba történő szállításkor az árunak esélye sincs kiborulni a dobozból! 

Az akkumulátoros pántológép kialakításának köszönhetően egyszerűen használható, az eszközön nem található kábel, így nem kell igazodni áramforráshoz, ugyanis a gép a töltése után bárhol alkalmazhatóvá válik, ebben az esetben az akkumulátorral legalább 150 darab pántolási feladat elvégezhető! 

Ha további tájékoztatásra van szüksége az akkumulátoros pántológépekkel kapcsolatban, keresse bizalommal kollégáinkat, akik részletesen bemutatják Önnek az eszközöket. Könnyítse meg a csomagolási feladatokat és szerezze be az akkumulátoros pántológépet!

Miért döntsön az akkumulátoros pántológépek mellett?

akkumulátoros pántológépekpántológépek egyetlen raktárból sem hiányozhatnak, alkalmazásukkal jóval hatékonyabbá és gyorsabbá válik a kész termékek csomagolása. A pántológépekbőltöbbféle típus is elérhető a piacon, azonban kiemelkedő népszerűségnek örvendenek közülük az akkumulátorral rendelkező készülékek!

Az akkumulátoros pántológépekkel sokkal rugalmasabbá válik a munkavégzés, ugyanis a gépek – ahogy a nevükből is kikövetkeztethető – akkumulátorral működnek. Ennek köszönhetően nem kell áramforráshoz, konnektorhoz alkalmazkodni, így a raktárhelyiségen belül bárhol elvégezhetőek a csomagolási műveletek! Ahhoz, hogy az akkumulátoros pántológépek rugalmasan alkalmazhatóak legyenek, minőségi akkumulátorokra van szükség, amelyet természetesen a gyártók biztosítanak. Sőt, a legújabb modellek esetében a pántológépeket fejlesztő szakemberek arra törekednek, hogy a készülékek a munkavégzés során minél tovább alkalmazhatóak legyenek töltés nélkül! 

Könnyítse meg a raktári munkavégzést, döntsön az akkumulátoros pántológépek mellett!

A csomagolás alapdarabjai: az akkumulátoros pántológépek

A csomagolás alapdarabjai: az akkumulátoros pántológépekÖn szerint melyik az a pántológép, amit a leggyakrabban választanak, és amit a legtöbben használnak a raktározás és csomagolás világában? A válasz a kézi pántológép vagy más néven az akkumulátoros pántológép.

Az akkumulátoros pántológépeket azért kedvelik annyian, mert, habár nem automaták, mégis nagyon hatékonyan lehet velük dolgozni. A napi munka lendületesen halad előre és minden tervet eredményesen lehet vele teljesíteni. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nem kell áramforrás közelében maradni, szabadon használható bárhol, még a zsinórok sem akadályoznak a szabad mozgásban. Ha lemerül, egy töltést követően újra használható a készülék. Az akkumulátoros pántológép éppen ezért valódi alapdarabnak számít, amit a csomagoláshoz mindenképpen ajánlott beszerezni.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg termékeinket, az akkumulátoros pántológépeket!

Nem mindegy, milyen pántszalagot alkalmaz!

Nem mindegy, milyen pántszalagot alkalmaz!Az automata, kézi vagy félautomata pántológépek egyik közös eleme nem más, mint a pántszalag. A pántszalagminden típusnál ugyanazt a funkciót látja el, összefog, kötöz, csomagol. A pántszalag állandó pótlást igényel, hiszen, ha kifogyott a pántológépből, nem tudjuk mivel összefogni a csomagolásra, csoportosításra váró árut.

pántszalagok többfélék lehetnek, nemcsak aszerint, hogy milyen pántológépbe szánjuk őket, de az anyaguk is különböző kategóriákba sorolható. Létezik fém típus, de polipropilénből is készülhet ez a termék. Mindegyik erős  és stabil tartást biztosít, akár nyugalomban lévő, akár szállításra váró áru esetében. A pántszalag csomagok, rakomány összefogására és rögzítésére használható elem, de csak akkor, ha valóban minőségi termék.

Amennyiben Ön sem elégszik meg az átlagossal és a csomagolás terén is szeretné a legjobbat nyújtani, dolgozzon megbízható pántszalagokkal! Kézi pántológépekhez, automata és félautomata gépekhez egyaránt vásárolhat megbízható pántszalagokat. Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Termék specifikációk
Cikkszám:
23
Hasonló termékek

Kapcsolat űrlap

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.