Telefonszám+ 36 62 999 153

Használt, bérelhető gépek, géplízing

Sürgősen csomagoló gépre van szüksége?Vásároljon használt vagy bérelhető csomagoló gépet, LÍZINGELJEN GÉPET!Gépeinket részletfizetésre is megvásárolhatja, nem kell egyszerre nagyobb összeget kifizetni! Lízingpartnerünk által nyújtott kedvező ajánlat szerint a gépeket 24-60 hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatja. A lízing további előnyei, hogy önrész nélkül, fix Forint alapon, leglább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőre, havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így ügyfeleink csökkenthetik adóterheiket (ún. mérlegen kívüli tételről van szó), nettó 200.000 HUF/szerződés számlaértéktől!!

Használt megvásárolható vagy bérelhető csomagoló gépekből a következőket kínáljuk, a bérleti díjról vagy a gép áráról érdeklődjön elérhetőségünk egyikén, jelenlegi kínálat:Bérelhető, vagy eladó használt raklapfóliázó gép:

TIRO mechanikus fékkel, felhajtó rámpával

Érdeklődjön:

Tel: +36 62 999 153

E-mail: villpack@gmail.com


 


Gépeinket részletfizetésre is megvásárolhatja, nem kell egyszerre nagyobb összeget kifizetni! Lízingpartnerünk által nyújtott kedvező ajánlat szerint a gépeket 24-60 hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatja. A lízing további előnyei, hogy önrész nélkül, fix Forint alapon, leglább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőre, havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így ügyfeleink csökkenthetik adóterheiket (ún. mérlegen kívüli tételről van szó), nettó 200.000 HUF/szerződés számlaértéktől!!Béreljen Ön is csomagológépet!

Cége kapott egy nagyobb megrendelést, amelyet határidőre kell teljesítenie, de jelenlegi csomagológépkapacitása nem elegendő a megrendelés teljesítéséhez? Nagy eltéréseket tapasztal a megrendelések mennyiségei között, és úgy gondolja, hogy nem lenne előnyös hónapokig kihasználatlanul hagyni csomagológépeit? Műszaki meghibásodásos gépe pótlására jelenleg nincs lehetősége, vagy a javítás alatt álló, meghibásodott gépe a termelés kiesését okozza?csomagológép bérlésének előnyei:
  • Alacsonyabb forgalmú időszakokban a csomagológép nem foglalja a hasznos területet vállalkozása telephelyén

  • Nem áll a pénze a kihasználatlan berendezésekben

  • Mindig a megrendelői számára legmegfelelőbb csomagolástechnikai megoldás mellett dönthet

  • Önt dönthet, arról hogy új vagy használt gépet szeretne bérelniAmennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! Az általunk bérbe adott csomagológépek kizárólag minőségi darabok, melyek bizonyosan minden igényét ki fogják elégíteni!


Kapcsolat űrlap

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.