Telefonszám+ 36 62 999 153

Használt, bérelhető gépek

Sürgősen csomagoló gépre van szüksége?Vásároljon használt vagy bérelhető csomagoló gépet!Használt megvásárolható vagy bérelhető csomagoló gépekből a következőket kínáljuk, a bérleti díjról vagy a gép áráról érdeklődjön elérhetőségünk egyikén, jelenlegi kínálat:


Béreljen Ön is csomagológépet!

Cége kapott egy nagyobb megrendelést, amelyet határidőre kell teljesítenie, de jelenlegi csomagológépkapacitása nem elegendő a megrendelés teljesítéséhez? Nagy eltéréseket tapasztal a megrendelések mennyiségei között, és úgy gondolja, hogy nem lenne előnyös hónapokig kihasználatlanul hagyni csomagológépeit? Műszaki meghibásodásos gépe pótlására jelenleg nincs lehetősége, vagy a javítás alatt álló, meghibásodott gépe a termelés kiesését okozza?csomagológép bérlésének előnyei:
  • Alacsonyabb forgalmú időszakokban a csomagológép nem foglalja a hasznos területet vállalkozása telephelyén

  • Nem áll a pénze a kihasználatlan berendezésekben

  • Mindig a megrendelői számára legmegfelelőbb csomagolástechnikai megoldás mellett dönthet

  • Önt dönthet, arról hogy új vagy használt gépet szeretne bérelniAmennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! Az általunk bérbe adott csomagológépek kizárólag minőségi darabok, melyek bizonyosan minden igényét ki fogják elégíteni!


Kapcsolat űrlap

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.