Telefonszám+ 36 62 999 153

Pántológépek

Automata pántológép

Automata pántológéppel gyorsabb!

Automata pántológéppel gyorsabb!A csomagolásnak megvannak a maga technikái, a maga gépei, de nem mindegy, hogy milyen célra milyen gépeket, eszközöket használunk. Természetesen a cél a minél nagyobb hatékonyság, minél rövidebb idő alatt, ebben nyújt segítséget az automata pántológép is! A pántológépekneklétezik kézi, akkumulátoros és automata változata is!

Az automata pántológépekkel fáradtság nélkül lehet a dobozolást, a csomagolást elvégezni! A megfelelően beállított gépet csak el kell indítani, és az máris elhelyezi a pántokat a dobozokon. Az automata gép előnye, hogy nincs hibázási lehetőség, hiszen ha a pántok túl lazák, nem tartják össze a csomagot, de ha szorosak, kárt tehetnek az áruban. Az automata pántológéppel pont tökéletes lesz a pántolás, szállítási, vagy tárolási csomagoláshoz egyaránt alkalmas! Gyors és biztonságos pántolást tesz lehetővé, amivel energiát és időt spórolhat meg a jobb és kimagaslóbb teljesítmény javára!

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön automata pántológépeinkről!

Termék specifikációk
Cikkszám:
24
Hasonló termékek

Kapcsolat űrlap

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.