• tel: +36 62 999 153
 • tel: +36 20 988 9649
 • fax: +36 62 998 339
 • e-mail: office@villpack.hu

Xtenser

Xtenser félautomata stretch-robotfóliázó gép műszaki paraméterei

 

robotfóliázó gép Tulajdonságok:
  - csak mechanikus működtetés
  - csomagoló gépünk normál és nagynyúlású kézi streccsfóliával működik
  - mechanikus kézi fóliafeszítő
  - raklap magasság max2,0m
  - fóliakocsi mozgatása kézzel
  - fóliatekercs max átmérője 180mm.

vagy
  - motorizált fólia előnyújtóval 100% fólia előnyújtással
  - mechanikus, szabályozható fólia feszítővel
  - akkumulátor feltöltése 25 raklap becsomagolására elég
  - akkumulátorok töltése 230VAC/50Hz-el történik
  - raklapfóliázási magasság max2,0m
  - fóliakocsi mozgatása kézzel
  - nagynyúlású kézi fóliatekercs
  - fóliatekercs max átmérője 145mm.

Opciók:
Oszlop 2,4m magas rakományokhoz
Fóliavágó
Fóliaszűkítő
Fólia előnyújtó 200%

 

Könnyítse meg a munkát raklapfóliázó gép segítségével!

A gyárak, üzemek elengedhetetlen kellékei a különféle funkciókat ellátó gépek. A termelés sokkal hatékonyabb és gyorsabb, ha nem kézi, hanem gépi munka végez egy-egy folyamatot.

A csomagolás minden munkafolyamat része, a raklapfóliázás szinte mindennapi tevékenység.  A raklap fólia rögzíti a raklapra felhelyezett árut, védi a sérülésektől. A raklapfóliázó gépek segítségével felgyorsíthatja ezt a munkafázist. Használata egyszerű, bárki meg tudja tanulni kezelését.  

Az alábbi változatok a leggyakrabban előforduló raklapfóliázó gépek:

 • • Az automata fóliázó önálló fólia vágó-megfogó szerkezettel, elektromos szekrénnyel rendelkezik.
 • • Az önjáró raklapfóliázó gép bonyolultabb folyamatokat is képes ellátni. Modern, választható az oszlop magassága is, akkumulátorral működik.
 • • A spirális fóliázó hosszú termékek és termék kötegek csomagolására alkalmas. Mechanikus termék leszorítóval rendelkezik.
 

Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran kérje szakembereink segítségét a megfelelő raklapfóliázó gép kiválasztásához!

 

Az önjáró raklapfóliázó gép tulajdonságai

A raklapfóliázó gép segítségével nagymértékben megkönnyítheti Ön és munkatársai dolgát is, hiszen rengeteg típusú rakományhoz és raklaphoz kitűnő választás, és gyorsan végzi el a legnehezebb munkákat is.

A raklapfóliázó gép – és amit tudni kell róla:

 • • Az akkumulátoros raklapfóliázó gép nagyon strapabíró és hosszú életű.
 • • Több éven át segítheti munkáját.
 • • Számos programhellyel rendelkezik és rendkívül sokoldalú.
 • • Hibajelző lámpákkal van ellátva, hogy minél előbb tudomására juttassa a problémát.
 • • A raklapok közti mozgatást kézi vezérléssel is végezheti.
 • • Az önjáró technológia lehetővé teszi azt, hogy a túlméretezett raklapokat is tudja mozgatni és fóliázni.
 • • Még a faiparban használatos raklapokat is képes fóliázni. Ez azért is nagy teljesítmény, mert ezeknek a raklapoknak a tömege általában 2 tonna felett van.
 • • Forgatása nélkül képes fóliázni, így stabilitást biztosít a raklapoknak.

Böngéssze weboldalunkat további információkért és válassza Ön is az önjáró raklapfóliázó gépet a könnyebb munka érdekében!

raklapfóliázó gép
 

 

Hírek

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!Egy raktárban, különösen, amikor sok a munka, kulcsfontosságú szerepet játszanak a csomagológépek. Megkönnyítik, meggyorsítják a folyamatokat, így hatékonyabbá és jövedelmezőbbé varázsolják a céget. Ezért meghibásodásuk nagy kiesést jelenthet a cégnek, és ilyen esetben érdemes mielőbb csomagológép szervizt keresni.

Mint minden gép esetében, fontos a karbantartás. Rendeltetésszerű használat és megfelelő karbantartás esetén ugyanis sokkal kisebb a meghibásodás esélye, illetve, ha be is következik, a csomagológép szerviz könnyebben tudja elhárítani azt. Nem szabad elbagatellizálni a legkisebb észlelt hibákat sem. Sajnos, ha nem fordulunk velük időben szervizhez, könnyen nagyobb meghibásodást okozhatnak, aminek a javítása nem csak drágább, de időigényesebb is.

Meghibásodott cége csomagológépe? Ne vásároljon újat, javíttassa a régit! Csomagológép szervizünk készséggel áll rendelkezésére! Tapasztalt szakemberekkel, a legkiválóbb alkatrészekkel és kedvező árakkal várjuk megkeresését!
 

 

A RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉPEK EGYETLEN RAKTÁRBÓL SEM HIÁNYOZHATNAK!

Ahhoz, hogy egy raklapnyi áru biztonságosan és sérülésmentesen s

zállíthatóvá váljon, a raktárban dolgozóknak gondoskodniuk kell a raklap teljes lefóliázásáról. Ennek kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis ahhoz, hogy a fólia valóban betölthesse szerepét, precízen és megfelelő határozottsággal kell becsomagolni a raklapokat, erre pedig csak a raklapfóliázó gépek képesek.

raklapfóliázó gépek alkalmazásával gyorsan és könnyedén becsomagolhatóvá válnak a hatalmas méretekkel rendelkező raklapok. Nélkülük a fólia zökkenőmentes alkalmazása sem valósulhatna meg, hiszen a csomagolóanyagok nehezen kezelhetőek, főleg olyan mennyiségben, mint amennyire általában szükség van a raklapokhoz. A raklapfóliázó gépekkel egyszerűvé válik a csomagolóanyag alkalmazása, így szakadás nélkül megvalósulhat a raklap tökéletes becsomagolása.

 

Az Ön raktárából sem hiányozhatnak a raklapfóliázó gépek! Szerezze be kínálatunkból saját korszerű berendezéseit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

2018.Szeptember 25.

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!A raktáraknak megvannak a maguk felszerelései. Ezekkel a gépekkel és eszközökkel a munka könnyebb, és lehetővé teszik, hogy a cég minden szolgáltatását magas színvonalon teljesítse az ügyfelei felé. Egy egyszerű csomagológép is képes kivenni a részét abból, hogy a raktárból útnak indított  áru sértetlenül megérkezzen a végállomásra.

Keressen fel minket bizalommal és vásároljon csomagológépeket! Nem akármilyen csomagológépeket kínálunk, hanem kizárólag olyanokat, amik tökéletesen képesek a rájuk bízott feladatokat elvégezni. Csomagológépeinkkel egészen biztosan nem lesz oka panaszra a címzetteknek, mert akármilyen távoli úti cél felé is halad az áru, védve lesz, hiszen a korszerű gépek értik a dolgukat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg közelebbről az általunk forgalmazott csomagológépekkel! Örömmel segítünk minden ügyfelünknek kiválasztani a legjobb modellt, ami az igényeihez igazodik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!
   
 

2018.Szeptember 13.

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel!

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel! Manapság ahhoz, hogy a vállalkozások gyors és precíz kiszolgálást biztosíthassanak az ügyfelek számára, elengedhetetlen, hogy a telephely berendezései lecserélésre kerüljenek, és új, korszerűbb gépek segítsék a továbbiakban a munkálatokat. Erre főképp azoknál a cégeknél van szükség, ahol termékkereskedelemmel foglalkoznak nap, mint nap, és elengedhetetlen, hogy a vevők időben hozzájussanak megvásárolt termékeikhez. Ha Ön is hasonló vállalkozás vezetője, és nemcsak a pontosságra törekszik, hanem arra is, hogy az ügyfelek épségben kapják meg termékeiket, döntsön modern csomagológépeink mellett!

Csomagológépeinkkel garantált a gyors és hatékony munkavégzés, ugyanis a berendezések szinte percek alatt gondoskodnak a termékek biztonságos csomagolásáról, így biztos lehet abban, hogy a megrendelt árucikkek rendben megérkeznek a célállomásra. A csomagológépek egyszerűen kezelhetőek, és különböző típusokban kaphatóak.

Tapasztalja meg Ön is csomagológépeink magas színvonalát, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Hírlevél

Név:
E-mail:

Google+


Kövessen minket!


Pinterest Flickr Youtube