• tel: +36 62 999 153
  • tel: +36 20 988 9649
  • fax: +36 62 998 339
  • e-mail: office@villpack.hu

Kézi pántológép

 

OMS 21
H44 OMS 21
   

Az akkumulátoros pántológép előnyei

akkumulátoros pántológépekpántológépet használnak. Segítségükkel nagyméretű, súlyos terhek is stabilan rögzíthetők mind a raklaphoz, mind egymáshoz. A pántológép használata jelentősen megkönnyíti és meg is gyorsítja a raktári dolgozók munkáját, összességében hatékonyabbá téve a raktár tevékenységét. Előnyük a többi rögzítési technikával szemben, hogy a doboz nem sérül az acélkapcsok miatt és könnyen ki is csomagolható.

A pántológép nagy előnye, hogy a csomag véletlenül sem tud kinyílni, illetve illetéktelen személy nem tudja nyom nélkül kinyitni. Az akkumulátoros pántológépeknek ezeken túl a további előnyük, hogy hordozhatók, így nem szükséges áramforráshoz közel végezni a pántolást, lehetséges akár külső helyszínen is. Ennek köszönhetően ideális választást jelent csarnokok részére is.

Akkumulátoros pántológépekért keresse cégünket bizalommal! Minőségi termékek nagy választékával és kedvező árakkal várjuk!

A raktárak nélkülözhetetlen eszközei – Az akkumulátoros pántológépek

akkumulátoros pántológépekA raktárakban történő munkafolyamatok megkönnyítéséhez különböző eszközök állnak az ott dolgozók rendelkezésére. Nagyon fontos, hogy egy vállalat ne csak a minőségi gyártásra koncentráljon, hanem a csomagolásra is, ezért a befejező műveletekhez elengedhetetlenek az akkumulátoros pántológépek!

Az akkumulátoros pántológépek garantálják a gyors és hatékony munkát! A gépek alkalmazásával a legyártott termékek doboza végleg lezárható, ennek köszönhetően az áruházba történő szállításkor az árunak esélye sincs kiborulni a dobozból!

Az akkumulátoros pántológép kialakításának köszönhetően egyszerűen használható, az eszközön nem található kábel, így nem kell igazodni áramforráshoz, ugyanis a gép a töltése után bárhol alkalmazhatóvá válik, ebben az esetben az akkumulátorral legalább 150 darab pántolási feladat elvégezhető!

Ha további tájékoztatásra van szüksége az akkumulátoros pántológépekkel kapcsolatban, keresse bizalommal kollégáinkat, akik részletesen bemutatják Önnek az eszközöket. Könnyítse meg a csomagolási feladatokat és szerezze be az akkumulátoros pántológépet!

Miért döntsön az akkumulátoros pántológépek mellett?

akkumulátoros pántológépekA pántológépek egyetlen raktárból sem hiányozhatnak, alkalmazásukkal jóval hatékonyabbá és gyorsabbá válik a kész termékek csomagolása. A pántológépekből többféle típus is elérhető a piacon, azonban kiemelkedő népszerűségnek örvendenek közülük az akkumulátorral rendelkező készülékek!

Az akkumulátoros pántológépekkel sokkal rugalmasabbá válik a munkavégzés, ugyanis a gépek – ahogy a nevükből is kikövetkeztethető – akkumulátorral működnek. Ennek köszönhetően nem kell áramforráshoz, konnektorhoz alkalmazkodni, így a raktárhelyiségen belül bárhol elvégezhetőek a csomagolási műveletek! Ahhoz, hogy az akkumulátoros pántológépek rugalmasan alkalmazhatóak legyenek, minőségi akkumulátorokra van szükség, amelyet természetesen a gyártók biztosítanak. Sőt, a legújabb modellek esetében a pántológépeket fejlesztő szakemberek arra törekednek, hogy a készülékek a munkavégzés során minél tovább alkalmazhatóak legyenek töltés nélkül!

Könnyítse meg a raktári munkavégzést, döntsön az akkumulátoros pántológépek mellett!

A csomagolás alapdarabjai: az akkumulátoros pántológépek

A csomagolás alapdarabjai: az akkumulátoros pántológépekÖn szerint melyik az a pántológép, amit a leggyakrabban választanak, és amit a legtöbben használnak a raktározás és csomagolás világában? A válasz a kézi pántológép vagy más néven az akkumulátoros pántológép.

Az akkumulátoros pántológépeket azért kedvelik annyian, mert, habár nem automaták, mégis nagyon hatékonyan lehet velük dolgozni. A napi munka lendületesen halad előre és minden tervet eredményesen lehet vele teljesíteni. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nem kell áramforrás közelében maradni, szabadon használható bárhol, még a zsinórok sem akadályoznak a szabad mozgásban. Ha lemerül, egy töltést követően újra használható a készülék. Az akkumulátoros pántológép éppen ezért valódi alapdarabnak számít, amit a csomagoláshoz mindenképpen ajánlott beszerezni.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg termékeinket, az akkumulátoros pántológépeket!

Nem mindegy, milyen pántszalagot alkalmaz!

Nem mindegy, milyen pántszalagot alkalmaz!Az automata, kézi vagy félautomata pántológépek egyik közös eleme nem más, mint a pántszalag. A pántszalag minden típusnál ugyanazt a funkciót látja el, összefog, kötöz, csomagol. A pántszalag állandó pótlást igényel, hiszen, ha kifogyott a pántológépből, nem tudjuk mivel összefogni a csomagolásra, csoportosításra váró árut.

A pántszalagok többfélék lehetnek, nemcsak aszerint, hogy milyen pántológépbe szánjuk őket, de az anyaguk is különböző kategóriákba sorolható. Létezik fém típus, de polipropilénből is készülhet ez a termék. Mindegyik erős  és stabil tartást biztosít, akár nyugalomban lévő, akár szállításra váró áru esetében. A pántszalag csomagok, rakomány összefogására és rögzítésére használható elem, de csak akkor, ha valóban minőségi termék.

Amennyiben Ön sem elégszik meg az átlagossal és a csomagolás terén is szeretné a legjobbat nyújtani, dolgozzon megbízható pántszalagokkal! Kézi pántológépekhez, automata és félautomata gépekhez egyaránt vásárolhat megbízható pántszalagokat. Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hírek

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!Egy raktárban, különösen, amikor sok a munka, kulcsfontosságú szerepet játszanak a csomagológépek. Megkönnyítik, meggyorsítják a folyamatokat, így hatékonyabbá és jövedelmezőbbé varázsolják a céget. Ezért meghibásodásuk nagy kiesést jelenthet a cégnek, és ilyen esetben érdemes mielőbb csomagológép szervizt keresni.

Mint minden gép esetében, fontos a karbantartás. Rendeltetésszerű használat és megfelelő karbantartás esetén ugyanis sokkal kisebb a meghibásodás esélye, illetve, ha be is következik, a csomagológép szerviz könnyebben tudja elhárítani azt. Nem szabad elbagatellizálni a legkisebb észlelt hibákat sem. Sajnos, ha nem fordulunk velük időben szervizhez, könnyen nagyobb meghibásodást okozhatnak, aminek a javítása nem csak drágább, de időigényesebb is.

Meghibásodott cége csomagológépe? Ne vásároljon újat, javíttassa a régit! Csomagológép szervizünk készséggel áll rendelkezésére! Tapasztalt szakemberekkel, a legkiválóbb alkatrészekkel és kedvező árakkal várjuk megkeresését!
 

 

A RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉPEK EGYETLEN RAKTÁRBÓL SEM HIÁNYOZHATNAK!

Ahhoz, hogy egy raklapnyi áru biztonságosan és sérülésmentesen s

zállíthatóvá váljon, a raktárban dolgozóknak gondoskodniuk kell a raklap teljes lefóliázásáról. Ennek kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis ahhoz, hogy a fólia valóban betölthesse szerepét, precízen és megfelelő határozottsággal kell becsomagolni a raklapokat, erre pedig csak a raklapfóliázó gépek képesek.

raklapfóliázó gépek alkalmazásával gyorsan és könnyedén becsomagolhatóvá válnak a hatalmas méretekkel rendelkező raklapok. Nélkülük a fólia zökkenőmentes alkalmazása sem valósulhatna meg, hiszen a csomagolóanyagok nehezen kezelhetőek, főleg olyan mennyiségben, mint amennyire általában szükség van a raklapokhoz. A raklapfóliázó gépekkel egyszerűvé válik a csomagolóanyag alkalmazása, így szakadás nélkül megvalósulhat a raklap tökéletes becsomagolása.

 

Az Ön raktárából sem hiányozhatnak a raklapfóliázó gépek! Szerezze be kínálatunkból saját korszerű berendezéseit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

2018.Szeptember 25.

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!A raktáraknak megvannak a maguk felszerelései. Ezekkel a gépekkel és eszközökkel a munka könnyebb, és lehetővé teszik, hogy a cég minden szolgáltatását magas színvonalon teljesítse az ügyfelei felé. Egy egyszerű csomagológép is képes kivenni a részét abból, hogy a raktárból útnak indított  áru sértetlenül megérkezzen a végállomásra.

Keressen fel minket bizalommal és vásároljon csomagológépeket! Nem akármilyen csomagológépeket kínálunk, hanem kizárólag olyanokat, amik tökéletesen képesek a rájuk bízott feladatokat elvégezni. Csomagológépeinkkel egészen biztosan nem lesz oka panaszra a címzetteknek, mert akármilyen távoli úti cél felé is halad az áru, védve lesz, hiszen a korszerű gépek értik a dolgukat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg közelebbről az általunk forgalmazott csomagológépekkel! Örömmel segítünk minden ügyfelünknek kiválasztani a legjobb modellt, ami az igényeihez igazodik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!
   
 

2018.Szeptember 13.

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel!

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel! Manapság ahhoz, hogy a vállalkozások gyors és precíz kiszolgálást biztosíthassanak az ügyfelek számára, elengedhetetlen, hogy a telephely berendezései lecserélésre kerüljenek, és új, korszerűbb gépek segítsék a továbbiakban a munkálatokat. Erre főképp azoknál a cégeknél van szükség, ahol termékkereskedelemmel foglalkoznak nap, mint nap, és elengedhetetlen, hogy a vevők időben hozzájussanak megvásárolt termékeikhez. Ha Ön is hasonló vállalkozás vezetője, és nemcsak a pontosságra törekszik, hanem arra is, hogy az ügyfelek épségben kapják meg termékeiket, döntsön modern csomagológépeink mellett!

Csomagológépeinkkel garantált a gyors és hatékony munkavégzés, ugyanis a berendezések szinte percek alatt gondoskodnak a termékek biztonságos csomagolásáról, így biztos lehet abban, hogy a megrendelt árucikkek rendben megérkeznek a célállomásra. A csomagológépek egyszerűen kezelhetőek, és különböző típusokban kaphatóak.

Tapasztalja meg Ön is csomagológépeink magas színvonalát, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Hírlevél

Név:
E-mail:

Google+


Kövessen minket!


Pinterest Flickr Youtube