• tel: +36 62 999 153
  • tel: +36 20 988 9649
  • fax: +36 62 998 339
  • e-mail: office@villpack.hu

Kézi pántológép

 

OMS 21
H44 OMS 21
   

Az akkumulátoros pántológép előnyei

akkumulátoros pántológépekpántológépet használnak. Segítségükkel nagyméretű, súlyos terhek is stabilan rögzíthetők mind a raklaphoz, mind egymáshoz. A pántológép használata jelentősen megkönnyíti és meg is gyorsítja a raktári dolgozók munkáját, összességében hatékonyabbá téve a raktár tevékenységét. Előnyük a többi rögzítési technikával szemben, hogy a doboz nem sérül az acélkapcsok miatt és könnyen ki is csomagolható.

A pántológép nagy előnye, hogy a csomag véletlenül sem tud kinyílni, illetve illetéktelen személy nem tudja nyom nélkül kinyitni. Az akkumulátoros pántológépeknek ezeken túl a további előnyük, hogy hordozhatók, így nem szükséges áramforráshoz közel végezni a pántolást, lehetséges akár külső helyszínen is. Ennek köszönhetően ideális választást jelent csarnokok részére is.

Akkumulátoros pántológépekért keresse cégünket bizalommal! Minőségi termékek nagy választékával és kedvező árakkal várjuk!

A raktárak nélkülözhetetlen eszközei – Az akkumulátoros pántológépek

akkumulátoros pántológépekA raktárakban történő munkafolyamatok megkönnyítéséhez különböző eszközök állnak az ott dolgozók rendelkezésére. Nagyon fontos, hogy egy vállalat ne csak a minőségi gyártásra koncentráljon, hanem a csomagolásra is, ezért a befejező műveletekhez elengedhetetlenek az akkumulátoros pántológépek!

Az akkumulátoros pántológépek garantálják a gyors és hatékony munkát! A gépek alkalmazásával a legyártott termékek doboza végleg lezárható, ennek köszönhetően az áruházba történő szállításkor az árunak esélye sincs kiborulni a dobozból!

Az akkumulátoros pántológép kialakításának köszönhetően egyszerűen használható, az eszközön nem található kábel, így nem kell igazodni áramforráshoz, ugyanis a gép a töltése után bárhol alkalmazhatóvá válik, ebben az esetben az akkumulátorral legalább 150 darab pántolási feladat elvégezhető!

Ha további tájékoztatásra van szüksége az akkumulátoros pántológépekkel kapcsolatban, keresse bizalommal kollégáinkat, akik részletesen bemutatják Önnek az eszközöket. Könnyítse meg a csomagolási feladatokat és szerezze be az akkumulátoros pántológépet!

Miért döntsön az akkumulátoros pántológépek mellett?

akkumulátoros pántológépekA pántológépek egyetlen raktárból sem hiányozhatnak, alkalmazásukkal jóval hatékonyabbá és gyorsabbá válik a kész termékek csomagolása. A pántológépekből többféle típus is elérhető a piacon, azonban kiemelkedő népszerűségnek örvendenek közülük az akkumulátorral rendelkező készülékek!

Az akkumulátoros pántológépekkel sokkal rugalmasabbá válik a munkavégzés, ugyanis a gépek – ahogy a nevükből is kikövetkeztethető – akkumulátorral működnek. Ennek köszönhetően nem kell áramforráshoz, konnektorhoz alkalmazkodni, így a raktárhelyiségen belül bárhol elvégezhetőek a csomagolási műveletek! Ahhoz, hogy az akkumulátoros pántológépek rugalmasan alkalmazhatóak legyenek, minőségi akkumulátorokra van szükség, amelyet természetesen a gyártók biztosítanak. Sőt, a legújabb modellek esetében a pántológépeket fejlesztő szakemberek arra törekednek, hogy a készülékek a munkavégzés során minél tovább alkalmazhatóak legyenek töltés nélkül!

Könnyítse meg a raktári munkavégzést, döntsön az akkumulátoros pántológépek mellett!

A csomagolás alapdarabjai: az akkumulátoros pántológépek

A csomagolás alapdarabjai: az akkumulátoros pántológépekÖn szerint melyik az a pántológép, amit a leggyakrabban választanak, és amit a legtöbben használnak a raktározás és csomagolás világában? A válasz a kézi pántológép vagy más néven az akkumulátoros pántológép.

Az akkumulátoros pántológépeket azért kedvelik annyian, mert, habár nem automaták, mégis nagyon hatékonyan lehet velük dolgozni. A napi munka lendületesen halad előre és minden tervet eredményesen lehet vele teljesíteni. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nem kell áramforrás közelében maradni, szabadon használható bárhol, még a zsinórok sem akadályoznak a szabad mozgásban. Ha lemerül, egy töltést követően újra használható a készülék. Az akkumulátoros pántológép éppen ezért valódi alapdarabnak számít, amit a csomagoláshoz mindenképpen ajánlott beszerezni.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg termékeinket, az akkumulátoros pántológépeket!

Nem mindegy, milyen pántszalagot alkalmaz!

Nem mindegy, milyen pántszalagot alkalmaz!Az automata, kézi vagy félautomata pántológépek egyik közös eleme nem más, mint a pántszalag. A pántszalag minden típusnál ugyanazt a funkciót látja el, összefog, kötöz, csomagol. A pántszalag állandó pótlást igényel, hiszen, ha kifogyott a pántológépből, nem tudjuk mivel összefogni a csomagolásra, csoportosításra váró árut.

A pántszalagok többfélék lehetnek, nemcsak aszerint, hogy milyen pántológépbe szánjuk őket, de az anyaguk is különböző kategóriákba sorolható. Létezik fém típus, de polipropilénből is készülhet ez a termék. Mindegyik erős  és stabil tartást biztosít, akár nyugalomban lévő, akár szállításra váró áru esetében. A pántszalag csomagok, rakomány összefogására és rögzítésére használható elem, de csak akkor, ha valóban minőségi termék.

Amennyiben Ön sem elégszik meg az átlagossal és a csomagolás terén is szeretné a legjobbat nyújtani, dolgozzon megbízható pántszalagokkal! Kézi pántológépekhez, automata és félautomata gépekhez egyaránt vásárolhat megbízható pántszalagokat. Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hírek

CSAK MINŐSÉGET! – A RAKOMÁNYFÓLIÁZÓ GÉP

rakományfóliázó

Minden munkaeszköznél elengedhetetlen, hogy ne legyen kivetnivaló a minőségében, hiszen ez biztosítja a gyors és egyszerű munkavégzést, valamint a biztonságot. Azonban érdemes egy kicsit közelebbről is megvizsgálni, hogy miért éri meg a minőségi rakományfóliázó!

Milyen előnyökkel jár, ha magas kvalitású rakományfóliázóthasználunk?

  • • Noha a gépezetek idővel szükségszerűen karbantartásra szorulnak, ha már vásárlásnál jó minőség mellett döntünk, akkor sokkal kevesebb időt és pénzt kell majd rászánnunk erre a tevékenységre a jövőben.
  • • A rakományfóliázó esetében azért is fontos, hogy milyen géppel végezzük el a munkákat, mert ha a fóliázás nem tökéletes, az biztonsági problémákat vethet fel a későbbiekben.
  • • A legjobb termékek sokszor még a jó kezelhetőség tekintetében is többet képesek nyújtani, mint alacsonyabb minőségű társaik. 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha rakományfóliázót szeretne vásárolni, és segítünk Önnek megtalálni azt a megoldást, ami eleget tesz az igényeinek! Várjuk jelentkezését!

DOBOZZÁRÓ GÉP – HA FONTOS A PONTOSSÁG!

aMunkahelyén nap, mint nap rengeteg dobozt kell telepakolni és lezárni? Precíz munkára lenne szükség, és jó lenne, ha a ragasztót sem pazarolnák? Szeretné meggyorsítani a munkát? Akkor szerezzen be dobozzáró gépet!

dobozzáró gép rengeteg előnyt biztosít a felhasználóknak, hiszen lényegesen egyszerűbbé teheti a csomagolási folyamatot. Ráadásul érdemes arra is gondolni, hogy a csomagok, amelyeket útjukra indítunk, árulkodnak munkahelyünk színvonaláról is – szerencsére a dobozzáró gépsegítségével egységes megjelenést kaphatnak a lezárt küldemények, így keltve a megbízhatóság és precíz munkavégzés hatását. Ezek a gépezetek azért születtek, hogy az értékes munkaerőt fontosabb munkákra is lehessen használni, mint a dobozok lezárása!

Önt is érdekelnék a dobozzáró gépek? Akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és segítünk megtalálni azt a megoldást, ami valóban Önnek való! Használja ki a dobozzáró gépekben rejlő potenciált és legyenek a csomagok szépek, rendezettek!

A FÓLIÁZÓ GÉP ELŐNYEI AZ ÁRUHÁZAKBAN

b

A raklapokon lévő termékek egy rossz mozdulattól, vagy a raktárak bejáratánál lévő függönyöktől könnyedén leeshetnek, miközben a polcokra viszik őket. Ezek sok kellemetlenséggel járhatnak együtt, így érdemes lefóliázni őket, amellyel szilárdabb pozíció biztosítható az áruknak.

fóliázó gép pontosan ezt a feladatot látja el, elkerüli az áruk sérülését és védi őket. Sok munkát és energiát spórol meg a fóliázó gép, amellyel percek alatt körbe fóliázhatók a raklapon lévő termékek. Amikor pedig a dolgozók a különböző áruházi osztályokra viszik őket, azok könnyen leszedhetők és így rugalmasan végezhető a mindennapi munka.

fóliázó gép minden raktár előnyös felszerelése, amelyekkel időt spórolhat meg. A termékek rendezettek lesznek, és a fólia védi őket a sérülésektől. Így nyugodt szívvel vihetik őket bárhova, nem kell aggódni, hogy a sietség miatt leborulnak.

fóliázó gépekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, garantált, hogy gördülékeny és rugalmas lesz a mindennapi munka!

ZSUGORFÓLIÁZÓ GÉPRE LENNE SZÜKSÉGE?

cSok olyan termék és árucikk van, melyeket csak bizonyos mértékű védelemmel lehet szállítani vagy tárolni, gondolva itt az ázásra, felületi sérülésekre és így tovább. Igaz ez akár különböző ételekre, bútorokra, és bármire, aminek akár a könnyebb fizikai behatások is képesek ártani. A zsugorfólia pedig egy olyan „védelmi vonal” lehet az ilyen termékek esetében, ami komoly pénzkieséstől óvhat meg minket!

Egy zsugorfóliázó gép segítségével nagyon sok különböző árura húzhatunk fel fóliát, ami tökéletesen illeszkedik az dolog felületéhez. Ezzel megóvhatjuk ezt a valamit a nedvességtől, a könnyebb karcoktól, illetve a portól, amivel máris sokkal könnyebben lesz eladható például egy bútor. Nem mindegy, hogy milyen zsugorfóliázó gépet szerzünk be és honnan, hiszen ha az hosszú távon kiszolgálja igényeinket, az ára garantáltan megtérül!

Vásároljon kínálatunkból zsugorfóliázó gépet, ha biztos akar lenni a minőségben és a hosszú távú megbízhatóságban! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Precíz csomagolás raklapfóliázó gépekkel!

Figyelmetlenségből, túlterheltség miatt, a körülmények összejátszása vagy hozzánemértés következtében könnyen előfordulhat, hogy valaki nem megfelelő munkát végez. Ezt nem kiküszöbölni, de mégis az a cél, hogy minél jobban csökkentsük a hibák lehetőségét.

A raklapfóliázó gépekkel olyan precíz csomagolást lehet végezni, amit egyszerű, emberi erővel szinte nem is lehetne megvalósítani. Érdemes hát beruházni egy vagy akár több raklapfóliázó gépre, attól függően, hogy mennyi csomagolási feladatot kell egy nap elvégezni. A berendezések rengeteg előnnyel bírnak, hiszen amellett, hogy a raklapos árut tökéletesen képesek fóliázni, még idő megtakarításra is alkalmasak. A precíz csomagolás raklapfóliázó gépek nélkül nem lenne megvalósítható. Szorosan, rések nélkül, sérülésmentesen vonják be a dobozolt termékekeket, méghozzá gyorsabban, mint önmagában az emberi munkaerő.

Ha időt szeretne spórolni, illetve biztosra menne a csomagolás pontosságát és kivitelezését illetően, keressen minket bizalommal, és szerezze be tőlünk saját raklapfóliázó gépeit! Érdemes nálunk vásárolnia, időről-időre akciókkal is várjuk! Megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet a részletekről!

 

Az automata fóliázó gépek előnyeiről bővebben

csomagoló gép A logisztika és a raktározás különböző ágazataiban szükség lehet arra, hogy az egyes árukat plusz fólia védelemmel is ellássuk. Ennek hatalmas előnye, hogy így a raklapon vagy egyéb tárolón lévő áru egyben marad szállítás során, –a fólia túlnyúlásából következő felületi feszültségnek köszönhetően- illetve valamelyest védve is van a külső behatásoktól, mint a kisebb ütődések vagy a nedvesség.

 A fóliázást nem érdemes kézzel megoldanunk, mivel így közel sem garantált a megfelelő tartás, valamint a fedésben is lehetnek problémák. A szakszerűen és precízen fóliázott áruhoz mindenképpen automata csomagoló gép szükséges, mellyel gyorsan és kifogástalanul végezhetjük el ezt a munkafolyamatot. Ezeknek a csomagoló gépeknek köszönhetően előre megírt programokból választhatjuk ki, hogy milyen módon legyen lefedve az adott áru a fóliával. Gondolva itt a túlnyúlás mértékére, a tekercselés sűrűségére és így tovább.

Vásároljon tőlünk automata csomagoló gépet, ha szeretné, hogy a cége által szállított áruk minősége és épsége garantált legyen minden különböző munkafolyamat során!

Miért fontos a raklapfóliázás?

raklapfóliázó gépA gyártók, a kereskedők és a viszonteladók számára egyaránt fontos, hogy olyan áru készletett jutassanak el a vevők számára, amelyek hibátlan állapotban vannak. Habár minden áru csomagolásban jut el a vevőkhöz, ez gyakran nem nyújt elegendő védelmet, ezért is fontos a raklapfóliázás.

Azokat az árukat, amelyek raklapra kerülnek, védeni kell a különféle szennyeződésektől, portól, esőtől, sártól és kavics felverődéstől. Nem beszélve arról, hogy az áru, akár le is eshet a szállítás során. A raklap fóliázás továbbá védhet a dézsmálás ellen is például az élelmiszerek esetében. Ennek jelentőségére a törvényi előírás is figyelmeztet. A raklapfóliázás egyik legnépszerűbb módja a gépi csomagolás, előnye, hogy rendívül gyorsan hatékony eredményeket érhetünk el vele. Egy raklapfóliázó gép segítségével elkerülhetjük a készletek sérülését és a váratlan költségeket, ezért is érdemes befektetni egy ilyenbe.

Ha Ön is megfelelő biztonságban szeretné tudni az áruit, akkor feltétlenül szerezzen be egy raklapfóliázó gépet. Tekintse meg a honlapunkon található, széles választékú kínálatunkat, és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

Béreljem vagy megvegyem?

csomagológépNem tudja eldönteni, hogy csomagológépet megvásárolni vagy bérelni érdemesebb-e? Néhány tanáccsal segítünk eldönteni ezt a kérdést:

  • • Ha az Ön cégének folyamatosan nagymennyiségű megrendelése van, akkor érdemes megfontolni az új vagy használt csomagológép megvételét. A kézi csomagolás hosszabb távon jelentősen drágább, mint a gépi csomagolás, így a csomagológép az idő előrehaladtával biztosan megtéríti az árát. Továbbá, ha állandóan nagy árumennyiséget kell csomagolni, akkor a csomagológéppel időt és energiát is megspórolhat.
  • • Akkor előnyös a csomagológép bérlés, ha cégének időszakosan vannak nagyszámú megrendelései, így nem kell a csomagológépet hosszú hónapokig kihasználatlanul tárolnia. Továbbá a bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy az ügyfél mindig a számára legideálisabb csomagolástechnika mellett dönthet.

 

Akár a csomagológép bérlés, akár vásárlás mellett dönt, cégünk készségesen áll szolgálatára! Eladó és bérelhető csomagológépeink kiváló, minőségi darabok, így Ön garantáltan nem fog csalódni!

Xtenser vagy Routator?

raklapfóliázó gép Cégünk alapvetően raklapcsomagoláshoz szükséges eszközöket forgalmaz, illetve ad bérbe. Számos lehetőséget kínálunk érdeklődőinknek, melyek közül elsőre nehéznek tűnhet a választás, ezért az alábbiakban két népszerű termékünket mutatjuk be.

A Routator raklapfóliázó automata működtetésű, tehát nem igényel kézi irányítást. Ezzel szemben a Xtenser félautomata gép. A raklapmagasság mindkét raklapfóliázó gépnél maximum a két métert érheti el. A Routator 2,8 méter magasságú oszloppal is működik, míg a Xtenser-nél a 2,4 méter jelenti a maximumot. A Xtenser mechanikus szabályozható fóliafeszítővel működik, míg a Routator-ban 8 db előre készített felhasználói program található.

Akik nem szeretik kiadni a kezükből az irányítást, és megelégednek egy kisebb kapacitású géppel, azoknak a Xtensert ajánljuk. Akik azonban az automatikát előbbre tartják, azoknak a Routator raklapfóliázó gépet soljuk.

Amennyiben ez alapján nem sikerült döntenie, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Használt és új csomagológépek széles választékban

csomagológép A különböző nagykereskedésekben, áruházakban, bizonyos termékeket előállító ipari létesítményekben nagy szükség van csomagológépekre, ugyanis kézi erővel a nagy mennyiségű csomagolást nem lehet kivitelezni.

A megfelelő csomagológép kiválasztása sok szemponttól függ, fontos tudni, hogy milyen méretű tárgyak, raklapok csomagolásához kellenek. El kell dönteni, hogy megvásároljuk, vagy béreljük-e a csomagológépet, szükség van-e az állandó használatra, vagy elég különböző időközönként bérelni. Bármelyik megoldás mellett is döntünk, azt is meg kell fontolnunk, hogy új, vagy használt csomagológépet választunk. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy használt csomagológépeink is kiváló állapotúak arendszeres karbantartásnak köszönhetően, így ha a használt mellett teszi is le a voksát, akkor sem kell lemondania a minőség nyújtotta előnyökről.

Bővebb információkért és tájékoztatásért érdeklődjön elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Használt raklapfóliázó gépek az Ön raktárába is!

Egy raklapnyi áru nem kerülhet csak úgy ki a raktárból, előbb megfelelően fel kell készíteni az útra. A felkészítés nélkül csak azt érheti el, hogy saját magának idéz elő károkat. Az árunak védelemre van szüksége, ezt pedig egy raklapfóliázó géptől tudja megkapni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha raklapfóliázó gépre van szüksége, és használja a mi jól bejáratott gépeinket! Olyan lehetőséget kínálunk, amire garantáltan nem kell túl sokat költeni. Nem szükséges egy új gépet megvásárolni, hiszen ha úgy dönt, hogy erre nincs szüksége, akkor ki is bérelheti!

Használt raklapfóliázó gépeket kínálunk bérlésre, kedvező áron. A bérelhető raklapfóliázó gépek között található horizontális raklapfóliázó gép, zsugorfóliázó, vagy robotfóliázó gép is. Kínálatunkat, illetve gépparkunkat úgy állítottuk össze, hogy abból minden ügyfelünk tudjon választani az igényei szerint. Mennyit és milyen gyakran kell raklapfóliázó gépet használnia, milyen jellegű árut kell körbefóliáznia? A válaszok segítenek eligazodni a kínálatban, és megtalálni a legjobb ajánlatot.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

 

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!Mint minden gép esetében, fontos a karbantartás. Rendeltetésszerű használat és megfelelő karbantartás esetén ugyanis sokkal kisebb a meghibásodás esélye, illetve, ha be is következik, a csomagológép szerviz könnyebben tudja elhárítani azt. Nem szabad elbagatellizálni a legkisebb észlelt hibákat sem. Sajnos, ha nem fordulunk velük időben szervizhez, könnyen nagyobb meghibásodást okozhatnak, aminek a javítása nem csak drágább, de időigényesebb is.

Meghibásodott cége csomagológépe? Ne vásároljon újat, javíttassa a régit! Csomagológép szervizünk készséggel áll rendelkezésére! Tapasztalt szakemberekkel, a legkiválóbb alkatrészekkel és kedvező árakkal várjuk megkeresését!
 

 

A RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉPEK EGYETLEN RAKTÁRBÓL SEM HIÁNYOZHATNAK!

Ahhoz, hogy egy raklapnyi áru biztonságosan és sérülésmentesen s

zállíthatóvá váljon, a raktárban dolgozóknak gondoskodniuk kell a raklap teljes lefóliázásáról. Ennek kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis ahhoz, hogy a fólia valóban betölthesse szerepét, precízen és megfelelő határozottsággal kell becsomagolni a raklapokat, erre pedig csak a raklapfóliázó gépek képesek.

raklapfóliázó gépek alkalmazásával gyorsan és könnyedén becsomagolhatóvá válnak a hatalmas méretekkel rendelkező raklapok. Nélkülük a fólia zökkenőmentes alkalmazása sem valósulhatna meg, hiszen a csomagolóanyagok nehezen kezelhetőek, főleg olyan mennyiségben, mint amennyire általában szükség van a raklapokhoz. A raklapfóliázó gépekkel egyszerűvé válik a csomagolóanyag alkalmazása, így szakadás nélkül megvalósulhat a raklap tökéletes becsomagolása.

 

Az Ön raktárából sem hiányozhatnak a raklapfóliázó gépek! Szerezze be kínálatunkból saját korszerű berendezéseit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

 

Hírlevél

Név:
E-mail:

Google+


Kövessen minket!


Pinterest Flickr Youtube