• tel: +36 62 999 153
  • tel: +36 20 988 9649
  • fax: +36 62 998 339
  • e-mail: office@villpack.hu

Hírek

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!Egy raktárban, különösen, amikor sok a munka, kulcsfontosságú szerepet játszanak a csomagológépek. Megkönnyítik, meggyorsítják a folyamatokat, így hatékonyabbá és jövedelmezőbbé varázsolják a céget. Ezért meghibásodásuk nagy kiesést jelenthet a cégnek, és ilyen esetben érdemes mielőbb csomagológép szervizt keresni.

Mint minden gép esetében, fontos a karbantartás. Rendeltetésszerű használat és megfelelő karbantartás esetén ugyanis sokkal kisebb a meghibásodás esélye, illetve, ha be is következik, a csomagológép szerviz könnyebben tudja elhárítani azt. Nem szabad elbagatellizálni a legkisebb észlelt hibákat sem. Sajnos, ha nem fordulunk velük időben szervizhez, könnyen nagyobb meghibásodást okozhatnak, aminek a javítása nem csak drágább, de időigényesebb is.

Meghibásodott cége csomagológépe? Ne vásároljon újat, javíttassa a régit! Csomagológép szervizünk készséggel áll rendelkezésére! Tapasztalt szakemberekkel, a legkiválóbb alkatrészekkel és kedvező árakkal várjuk megkeresését!
 

 

A RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉPEK EGYETLEN RAKTÁRBÓL SEM HIÁNYOZHATNAK!

Ahhoz, hogy egy raklapnyi áru biztonságosan és sérülésmentesen s

zállíthatóvá váljon, a raktárban dolgozóknak gondoskodniuk kell a raklap teljes lefóliázásáról. Ennek kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis ahhoz, hogy a fólia valóban betölthesse szerepét, precízen és megfelelő határozottsággal kell becsomagolni a raklapokat, erre pedig csak a raklapfóliázó gépek képesek.

raklapfóliázó gépek alkalmazásával gyorsan és könnyedén becsomagolhatóvá válnak a hatalmas méretekkel rendelkező raklapok. Nélkülük a fólia zökkenőmentes alkalmazása sem valósulhatna meg, hiszen a csomagolóanyagok nehezen kezelhetőek, főleg olyan mennyiségben, mint amennyire általában szükség van a raklapokhoz. A raklapfóliázó gépekkel egyszerűvé válik a csomagolóanyag alkalmazása, így szakadás nélkül megvalósulhat a raklap tökéletes becsomagolása.

 

Az Ön raktárából sem hiányozhatnak a raklapfóliázó gépek! Szerezze be kínálatunkból saját korszerű berendezéseit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

2018.Szeptember 25.

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!A raktáraknak megvannak a maguk felszerelései. Ezekkel a gépekkel és eszközökkel a munka könnyebb, és lehetővé teszik, hogy a cég minden szolgáltatását magas színvonalon teljesítse az ügyfelei felé. Egy egyszerű csomagológép is képes kivenni a részét abból, hogy a raktárból útnak indított  áru sértetlenül megérkezzen a végállomásra.

Keressen fel minket bizalommal és vásároljon csomagológépeket! Nem akármilyen csomagológépeket kínálunk, hanem kizárólag olyanokat, amik tökéletesen képesek a rájuk bízott feladatokat elvégezni. Csomagológépeinkkel egészen biztosan nem lesz oka panaszra a címzetteknek, mert akármilyen távoli úti cél felé is halad az áru, védve lesz, hiszen a korszerű gépek értik a dolgukat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg közelebbről az általunk forgalmazott csomagológépekkel! Örömmel segítünk minden ügyfelünknek kiválasztani a legjobb modellt, ami az igényeihez igazodik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!
   
 

2018.Szeptember 13.

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel!

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel! Manapság ahhoz, hogy a vállalkozások gyors és precíz kiszolgálást biztosíthassanak az ügyfelek számára, elengedhetetlen, hogy a telephely berendezései lecserélésre kerüljenek, és új, korszerűbb gépek segítsék a továbbiakban a munkálatokat. Erre főképp azoknál a cégeknél van szükség, ahol termékkereskedelemmel foglalkoznak nap, mint nap, és elengedhetetlen, hogy a vevők időben hozzájussanak megvásárolt termékeikhez. Ha Ön is hasonló vállalkozás vezetője, és nemcsak a pontosságra törekszik, hanem arra is, hogy az ügyfelek épségben kapják meg termékeiket, döntsön modern csomagológépeink mellett!

Csomagológépeinkkel garantált a gyors és hatékony munkavégzés, ugyanis a berendezések szinte percek alatt gondoskodnak a termékek biztonságos csomagolásáról, így biztos lehet abban, hogy a megrendelt árucikkek rendben megérkeznek a célállomásra. A csomagológépek egyszerűen kezelhetőek, és különböző típusokban kaphatóak.

Tapasztalja meg Ön is csomagológépeink magas színvonalát, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

2016. Május

Csomagolás könnyedén

Raktára vagy szállítmányozási cége van, és profiljába beletartozik a csomagolás és a fóliázás is? Tegye költséghatékonyabbá és időtakarékosabbá a csomagolást korszerű fóliázó gépek és csomagológépek segítségével!

A fóliázó gépek között számtalan típust különböztethetünk meg, így garantáltan Ön is megtalálja a cége számára legmegfelelőbbet.

A csomagológépek is különböznek, méghozzá aszerint, hogy kézi- vagy automata vezérlésűek-e. Az automata jelentősen leszűkíti a kezelő munkáját, így a csomagolás egyszerű és gyors, amivel sok időt és energiát spórolhatunk meg, ráadásul olyan pontosságot és minőségi eredményt kínál, amire egy kézi vezérlésű géppel nem lennénk képesek.

Nyilvánvalóan fontos szempont a csomagolandó áru jellege, ugyanis léteznek vertikális, azaz spirálfóliázó, és horizontális, vagyis raklapfóliázó gépek is. Ezek forgótányéros vagy forgókaros gépek, melyekre egyaránt jellemző a stabil, masszív kialakítás.

Ha Ön is gyors és minőségi eredményre vágyik, merjen az innováció útjára lépni, és válassza megbízható fóliázó gépeink valamelyikét!

 

2016. Április

Csomagolás profiknak

raklapfóliázó gépRaktára, vagy szállítmányozási cége van, esetleg ilyen vállalkozásnál dolgozik? A kézi árucsomagolás miatt többször is problémájuk adódott? Szeretnénk Önnek egy professzionális raklapfóliázó gépet ajánlani, amely megkönnyíti munkát!

A Wrapman félautomata stretch-fóliázó gép a helyes döntés, amennyiben szeretné, hogy a raklapokra pakolt áru a raklapon is maradjon, történjék vele bármi. Egy gyorsan és megbízhatóan alkalmazható fóliázó gépet kínálunk érdeklődőinknek.   A Wrapmannel többé nem fog megsérülni áruja a helytelen csomagolás következtében, legyen szó teherautóval való szállításról, vagy csak egy egyszerű koccanásról, a polcról való leemelés közben. A raklapfóliázó gép fóliahengere motorosan vezérelt, ehhez egy akkumulátor biztosítja a megfelelő energiát. Az alap kivitellel akár 2 méter magas raklapokat is fóliázhat, egyéb opcióként választhat 2,4 illetve 2,8 méteres oszlopot is a Wrapmanhez. A becsomagolt árura a fólia szép egyenletesen fekszik fel, és stabil tartást biztosít annak, így egyszerűbben szállíthatja.

Cége hatékonyságán egyértelműen tükröződni fog, hogy a Wrapman félautomata stretch-fóliázó gépet választja! Reméljük felkeltettük érdeklődését, kérdéseivel és igényeivel keressen minket honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

2016. Március

Új vagy használt csomagológépet vegyek?

csomagológép

Tanácstalan, milyen csomagológépet szeretne? Kis segítséget nyújtunk abban, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, új vagy használt gép mellett érdemes-e dönteni. 

A beszerzési döntés egyik fontos kritériuma az ár. Költségkímélő megoldás, ha egy használt gépet vesz, azonban számolnia kell azzal, hogy a javítási és a karbantartási költségek ebben az esetben nagyobb kiadással járhatnak. Akkor érdemes használt gép vásárlásában gondolkozni, ha az éves értékcsökkenési leírás és az éves szervizköltség alacsonyabb összegre jön ki, mint az új gép értékcsökkenési leírása.

Az új csomagológépek esetén modernebb típusok közül választhat. Ha ki tudja használni azokat a funkciókat, amelyet nyújtanak, akkor érdemes fontolóra venni ezt a verziót. Szükséges átgondolni, hogy mire szeretnénk használni és ennek megfelelően milyen műszaki paraméterek kellenek. 

Új vagy használt csomagológép mellett dönt, nem fog csalódni a minőségben, ha nálunk vásárol! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

2016. Február

Fóliázzon könnyedén!

Céget vezet, és profiljába egyaránt beletartozik a csomagolás és a fóliázás is? Merjen az innováció útjára lépni és tapasztalja meg, hogy a korszerű gépekkel milyen könnyű a jobb teljesítmény elérése!

Azonban engedje meg, hogy némi instrukcióval szolgáljunk, hogy segítsük a legmegfelelőbb gép kiválasztásában, mivel a fóliázó gépek között számtalan típust különböztethetünk meg.

A gépeket megkülönböztethetjük aszerint, hogy kézi-, vagy automata vezérlésű. Az utóbbi esetében a csomagolás egyszerű és gyors, így rendkívül sok időt és energiát spórolhatunk meg, nem beszélve a pontosságról és a minőségi eredményről, amelyre egy manuális géppel már nem lennénk képesek.

A fóliázó gépekről továbbá beszélhetünk aszerint, hogy az forgótányéros vagy forgókaros. Mindkettőre egyaránt jellemző a stabil, masszív kialakítás, a nagy terhelhetőség és könnyű, hatékony kezelhetőség.

Ha Ön is gyors és minőségi eredményre vágyik, válassza megbízható fóliázó gépeinket és ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

2014. Október

Csomagolástechnikai gépek széles választéka

Napjainkban a folyamatosan fejlődő technológiai újítások és a megnövekedett igények következtében számos ipari területen jelentős változásokon és modernizálódáson ment keresztül a gépesítés, melynek köszönhetően költséghatékonyabbá és időtakarékosabbá vált számos szegmens tevékenysége. A csomagolástechnikai berendezések számtalan területen nélkülözhetetlen felszerelések, melyek biztosítják a termékek és az árutípusok sérülésmentes és szabályos szállítási, illetve raktározási feltételeit.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számtalan elégedett ügyféllel a háta mögött áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére minden csomagolástechnikai igény esetén. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az új és innovatív csomagológépek különböző konstrukciókban, valamint minőségi használt gépeket is kínálunk, akár bérlésre is, továbbá szakszervizünk minden karbantartási és javítási megbízásban áll rendelkezésére!

Minőségi csomagolóipari gépekért tekintse meg weboldalunk bővebb információit és termékeinket, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

2015. Szeptember

Tanácstalan, milyen szempontok alapján válasszon fóliázó gépet?

raklapfóliázó gépek

Amennyiben szeretné megkönnyíteni cége munkáját, és úgy döntött, hogy beszerez, vagy ideiglenes használatra bérel egy csomagoló gépet, honlapunkon a lehető legjobb helyen jár! Minőségi fóliázó gépek széles kínálatával várjuk Önt.

Mivel korántsem egyszerű feladat kiválasztani, pontosan milyen gépre is van szüksége, az alábbiakban megadunk néhány fontos szempontot! A legelső nyilvánvalóan a csomagolandó áru: léteznek úgynevezett vertikális (spirálfóliázó) és horizontális raklapfóliázó gépek. Előbbi esetén a gyűrű átmérője a meghatározó, míg utóbbi esetén a tányér átmérője dönt az áru maximális méretéről. A spirálfóliázókat jellemzően kisebb súlyú, hosszú termékekhez használják, raklapfóliázó esetén 2000 kg a maximális súly. Az önjáró robotfóliázó gép nagy előnye, hogy faiparban használatos, túlméretes raklapokat is tud fóliázni. Arról is dönthetünk, hogy manuális vagy automata gépet szeretnénk – utóbbi jelentősen leszűkíti az operátor munkáját a géppel.

Amennyiben további kérdései vannak a témával és berendezéseinkkel kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Miért vásároljon használt csomagológépet?

Ügyfeleink a választékunkban számos csomagológép típussal találkozhatnak, amelyek között bizonyos esetekben ideális megoldást nyújtanak a használt termékek.

Használt csomagológépjeink természetesen főleg az anyagi tényezők miatt bizonyulnak tökéletes választásnak. Nem egy vállalkozás esetében szükség lenne csomagológépekre, azonban egy cég megfelelő, törvényes működéséhez rengeteg kiadással kell számolniuk a vezetőknek, ezért nem csoda, ha többször átgondolják, hogy mire költsenek. A használt berendezések kedvező áron érhetőek el. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csakis megfelelően működő csomagológépeket kínáljunk az ügyfelek számára a kategórián belül.

Használt csomagológépeknek számítanak azok a berendezések is, amelyeket egy, maximum két alkalommal használtak munkálatokhoz. Egy ilyen gépet megvásárolni kedvező áron kínálatunkból a legnagyobb szerencse, hiszen ezek gyakorlatilag új berendezések jóval alacsonyabb áron.

Tegyen szert előnyökre Ön is ebben a formában, ha csomagológépre van szüksége, bátran válasszon használt terméket! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

2017. Május
Düsseldorf Interpack 2017. május 04-10.
C&C Group S.r.l. a raklapfóliázó gépek gyártója Interpack 2017 kiállításon
kiállítói standal: csarnok 05, stand G41. Új típusú gépek a standon!
Az új gépekről ismertető nemsokára itt!!!

2015. Június

C&C group S.r.l., a raklapfóliázógépek gyártója új gyártócsarnokot avat, amely
elősegíti a gépek rövidebb határidőn belüli legyártását és a megrendelők gyors
kiszolgálását.

2014. Május
Interpack csomagolóipari kiállítás - Düsseldorf, kiállított gépek Motus, Plana,
teljesen automata forgókaros görgőpályába építhető gép, automata fóliatekercs
cserével

2014. Január
C-One Plana csak 18mm magas forgótányérral a világ
legalacsonyabb forgótányéros gépe, csak 20cm rövid rámpával

2013. Május
Tartós bérlet gépekre 12 vagy 24 hónap futamidővel

2013. Február
Ajándék távirányító minden C-One Base, Biforis és Superplus géphez, mellyel indítja és leállítja a gépet

2013. Január

Fóliázógép cséve nélküli előnyújtott fóliához
kitűnő áron

2012. Szeptember
XT4512 targonca-fóliázó gép

2012. Május
Különleges opciók:
- fóliakocsi 500mm átmérőjű hálótekercshez
- akár -250C környezeti hőmérsékletben való működés

2012 gépeink lízingelhetők, kérje
lízingpartnerünk ajánlatát

2011.Március
Vertex X, amely egyben pántol is, fóliáz is

2011.Február 11.
Gépbeszerzéses pályázatok megjelenése
Új Széchenyi Terv keretein belül, 
részletekről érdeklődjön; pályázatíró 
partnerünk sikerdíjas konstrukcióban
dolgozik

2010 November
C-One és Packmore gépek forgalmazása

Hírek

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!

Csomagológépek szervizelését is vállaljuk!Egy raktárban, különösen, amikor sok a munka, kulcsfontosságú szerepet játszanak a csomagológépek. Megkönnyítik, meggyorsítják a folyamatokat, így hatékonyabbá és jövedelmezőbbé varázsolják a céget. Ezért meghibásodásuk nagy kiesést jelenthet a cégnek, és ilyen esetben érdemes mielőbb csomagológép szervizt keresni.

Mint minden gép esetében, fontos a karbantartás. Rendeltetésszerű használat és megfelelő karbantartás esetén ugyanis sokkal kisebb a meghibásodás esélye, illetve, ha be is következik, a csomagológép szerviz könnyebben tudja elhárítani azt. Nem szabad elbagatellizálni a legkisebb észlelt hibákat sem. Sajnos, ha nem fordulunk velük időben szervizhez, könnyen nagyobb meghibásodást okozhatnak, aminek a javítása nem csak drágább, de időigényesebb is.

Meghibásodott cége csomagológépe? Ne vásároljon újat, javíttassa a régit! Csomagológép szervizünk készséggel áll rendelkezésére! Tapasztalt szakemberekkel, a legkiválóbb alkatrészekkel és kedvező árakkal várjuk megkeresését!
 

 

A RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉPEK EGYETLEN RAKTÁRBÓL SEM HIÁNYOZHATNAK!

Ahhoz, hogy egy raklapnyi áru biztonságosan és sérülésmentesen s

zállíthatóvá váljon, a raktárban dolgozóknak gondoskodniuk kell a raklap teljes lefóliázásáról. Ennek kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis ahhoz, hogy a fólia valóban betölthesse szerepét, precízen és megfelelő határozottsággal kell becsomagolni a raklapokat, erre pedig csak a raklapfóliázó gépek képesek.

raklapfóliázó gépek alkalmazásával gyorsan és könnyedén becsomagolhatóvá válnak a hatalmas méretekkel rendelkező raklapok. Nélkülük a fólia zökkenőmentes alkalmazása sem valósulhatna meg, hiszen a csomagolóanyagok nehezen kezelhetőek, főleg olyan mennyiségben, mint amennyire általában szükség van a raklapokhoz. A raklapfóliázó gépekkel egyszerűvé válik a csomagolóanyag alkalmazása, így szakadás nélkül megvalósulhat a raklap tökéletes becsomagolása.

 

Az Ön raktárából sem hiányozhatnak a raklapfóliázó gépek! Szerezze be kínálatunkból saját korszerű berendezéseit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

2018.Szeptember 25.

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!A raktáraknak megvannak a maguk felszerelései. Ezekkel a gépekkel és eszközökkel a munka könnyebb, és lehetővé teszik, hogy a cég minden szolgáltatását magas színvonalon teljesítse az ügyfelei felé. Egy egyszerű csomagológép is képes kivenni a részét abból, hogy a raktárból útnak indított  áru sértetlenül megérkezzen a végállomásra.

Keressen fel minket bizalommal és vásároljon csomagológépeket! Nem akármilyen csomagológépeket kínálunk, hanem kizárólag olyanokat, amik tökéletesen képesek a rájuk bízott feladatokat elvégezni. Csomagológépeinkkel egészen biztosan nem lesz oka panaszra a címzetteknek, mert akármilyen távoli úti cél felé is halad az áru, védve lesz, hiszen a korszerű gépek értik a dolgukat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg közelebbről az általunk forgalmazott csomagológépekkel! Örömmel segítünk minden ügyfelünknek kiválasztani a legjobb modellt, ami az igényeihez igazodik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!
   
 

2018.Szeptember 13.

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel!

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel! Manapság ahhoz, hogy a vállalkozások gyors és precíz kiszolgálást biztosíthassanak az ügyfelek számára, elengedhetetlen, hogy a telephely berendezései lecserélésre kerüljenek, és új, korszerűbb gépek segítsék a továbbiakban a munkálatokat. Erre főképp azoknál a cégeknél van szükség, ahol termékkereskedelemmel foglalkoznak nap, mint nap, és elengedhetetlen, hogy a vevők időben hozzájussanak megvásárolt termékeikhez. Ha Ön is hasonló vállalkozás vezetője, és nemcsak a pontosságra törekszik, hanem arra is, hogy az ügyfelek épségben kapják meg termékeiket, döntsön modern csomagológépeink mellett!

Csomagológépeinkkel garantált a gyors és hatékony munkavégzés, ugyanis a berendezések szinte percek alatt gondoskodnak a termékek biztonságos csomagolásáról, így biztos lehet abban, hogy a megrendelt árucikkek rendben megérkeznek a célállomásra. A csomagológépek egyszerűen kezelhetőek, és különböző típusokban kaphatóak.

Tapasztalja meg Ön is csomagológépeink magas színvonalát, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Hírlevél

Név:
E-mail:

Google+


Kövessen minket!


Pinterest Flickr Youtube