Firma de ambalat paleți


Aveți nevoie de o mașină de ambalat paleți, nouă și de calitate?
Aruncați o privire și asupra mașinilor noastre folosite și a celor de închiriat!

 

Cunoașteți și Dvs. cele mai importante avantaje ale mașinilor noastre de ambalat!

Mașinile de ambalat simplifică în mare măsură procesele de lucru zilnice. Cu folosirea utilajelor noastre moderne, sub-procesele de lucru pot fi realizate mai ușor și mai simplu.

Să vedem, așadar, avantajele mașinilor noastre de ambalat, prin care pot crește viteza și eficiența proceselor de lucru și la firma Dvs.:

  • • Cresc viteza procesului de ambalare. Cu ajutorul mașinilor de ambalat aceleași sarcini pot fi îndeplinite chiar și într-un sfert din timpul necesar realizării lor manuale, mai dificilă și mai imprecisă.
  • • Mașinile ambalează precis și eficient. Ar fi aproape imposibil să asigurăm aceeași calitate prin forța de lucru umană, astfel încât rezultatul final este mult mai sigur și mai trainic.
  • • Folosirea utilajelor eliberează forță de lucru umană. Astfel, angajații pot să-și ocupe timpul cu alte sarcini, producând astfel și mai mult profit.

Dacă în urma cunoașterii beneficiilor mașinilor noastre de ambalat și Dvs. vi s-a stârnit dorința de a achiziționa sau închiria un asemenea utilaj modern, priviți oferta de pe pagina noastră web! Contactați-ne cu încredere și vom găsi soluția ideală pentru firma Dvs.!

Cresco Base Biforis
csomagoló gép fóliázó gép fóliázó gép

 

Evolvo

 

Superplus

 

Extrema

csomagológépek csomagológépek raklapfóliázó gép

 

Vertex

 

Xtenser

 

Wrapman

 

Girokay

 

Girotondo

 

Routator

Motus    
   

Dintre serviciile noastre fac parte: închiriere mașini de ambalat și servicii de întreținere. Pentru mai multe informații, contactați-ne.

Gama noastră largă de mașini de ambalat

În urma inovațiilor tehnice tot mai dezvoltate și a pretențiilor crescute din zilele noastre, folosirea utilajelor a trecut prin schimbări importante și printr-un proces de modernizare semnificativ în numeroase domenii industriale. Datorită acestor schimbări, activitatea mai multor segmente a devenit mai eficientă în privința costurilor și a timpului. Mașinile de ambalat sunt indispensabile în numeroase domenii, pentru că asigură condițiile necesare pentru transportul și depozitarea sigură și reglementară a produselor și a diferitelor tipuri de mărfuri.

Cu o experiență de mai multe ani de zile și nenumărați clienți mulțumiți în spate, firma noastră stă la dispoziția clienților săi noi și existenți pentru orice solicitare legată de tehnica ambalării. Oferta noastră include: mașini de ambalat de construcții diferite, noi și inovatoare; mașini de ambalat folosite, de înaltă calitate, chiar și de închiriat; service-ul nostru de specialitate vă stă la dispoziție pentru orice solicitări legate de întreținere și reparații!

Pentru mașini de ambalat de calitate, vizualizați informațiile mai detaliate de pe pagina noastră web și produsele noastre, respectiv contactați-ne cu încredere, pentru că noi vă stăm la dispoziție pentru orice solicitări!

Aveți nelămuriri în privința mașinii de ambalat pe care ar trebui să o alegeți?

Dacă ați dori să ușurați sarcinile firmei Dvs. și v-ați decis să achiziționați sau să închiriați pentru folosire temporară o mașină de ambalat, atunci ați ajuns la locul potrivit! Noi vă așteptăm cu o gamă largă de mașini de înfoliat. Și pentru că nu este deloc ușor să alegeți mașina de care aveți nevoie, iată câteva criterii importante!

raklapfóliázó gépek

Primul criteriu se referă, evident, la marfa de ambalat. Mașinile de înfoliat paleți verticale (înfoliere prin spiralare) și orizontale. În primul caz, criteriul determinant constă în diametrul inelului, iar în al doilea caz, mărimea maximă a mărfii este determinată de diametrul farfuriei. Înfoliatoarele prin spiralare se recomandă pentru produsele cu o greutate mai mică și de formă lungă. În cazul înfoliatorului de paleți, greutatea maximă este de 2000 kg. Marele avantaj al înfoliatorului robotizat constă în faptul că poate înfolia și paleți folosiți în industria lemnului, de dimensiuni mari. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți între utilaje manuale sau automate. Posibilitatea din urmă reduce semnificativ nevoia de interacționare a operatorului cu utilajul.

Dacă aveți întrebări suplimentare în legătură cu această temă sau cu privire la utilajele noastre, contactați-ne cu încredere!