• tel: +36 62 999 153
  • tel: +36 20 988 9649
  • fax: +36 62 998 339
  • e-mail: office@villpack.hu

Csereakció

Használt, régi, elavult technológiájú Epipack vagy C-One gyártmányú
rakományfóliázó gépét új gép vásárlása esetén beszámítjuk. Előtte
állapotfelmérést tartunk, az árakat megbeszélés alapján határozzuk meg.

Járjon igazán jól!

rakományfóliázó gépekNem tud mit kezdeni régi rakományfóliázó gépével, de újat vásárolna? Nem szeretné, hogy csak feleslegesen álljon a raktárban a korábban használt gép, foglalva a helyet más fontos dolgok elől? Jó lenne, ha valaki levenné a terhet a válláról? Akkor ránk van szüksége!

Mi tudjuk, hogy milyen nehéz megszabadulni egy alkalmatlanná vált géptől, ezért lehetőséget biztosítunk vevőinknek arra, hogy ha új rakományfóliázó gépet vásárolnak, akkor a régi darabtól is megszabadulhassanak egy úttal. Ön duplán jól jár, hiszen amellett, hogy nem kell tovább foglalkoznia régi eszköze sorsával, még az új gép vételárába is beszámítjuk azt!

Miért jó tehát Önnek, ha nálunk vásárol csereakcióval?

•    Mert új gépet kap kedvezményes áron, így jelentős összeget spórolhat meg!
•    Mert nem kell tovább tárolnia a régi gépét és nem kell foglalkoznia azzal, hogy mi legyen vele!
•    Mert a nálunk kapható eszközök kiváló minőségűek és megérik a pénzüket!

Ha rakományfóliázó gépeink felkeltették az érdeklődését, keressen minket ajánlatainkért bizalommal!

Ha nem kíván új gépet vásárolni, de szeretne megszabadulni használt
Epipack vagy C-One gépétől, keressen bennünket:

tel: +36 62 999 153

E-mail: office@villpack.hu
 

Hírek

2018.Szeptember 25.

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!

A megrendelők értékelni fogják csomagológépei munkáját!A raktáraknak megvannak a maguk felszerelései. Ezekkel a gépekkel és eszközökkel a munka könnyebb, és lehetővé teszik, hogy a cég minden szolgáltatását magas színvonalon teljesítse az ügyfelei felé. Egy egyszerű csomagológép is képes kivenni a részét abból, hogy a raktárból útnak indított  áru sértetlenül megérkezzen a végállomásra.

Keressen fel minket bizalommal és vásároljon csomagológépeket! Nem akármilyen csomagológépeket kínálunk, hanem kizárólag olyanokat, amik tökéletesen képesek a rájuk bízott feladatokat elvégezni. Csomagológépeinkkel egészen biztosan nem lesz oka panaszra a címzetteknek, mert akármilyen távoli úti cél felé is halad az áru, védve lesz, hiszen a korszerű gépek értik a dolgukat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg közelebbről az általunk forgalmazott csomagológépekkel! Örömmel segítünk minden ügyfelünknek kiválasztani a legjobb modellt, ami az igényeihez igazodik. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!
   
 

2018.Szeptember 13.

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel!

Korszerűsítse vállalkozását modern csomagoló gépekkel! Manapság ahhoz, hogy a vállalkozások gyors és precíz kiszolgálást biztosíthassanak az ügyfelek számára, elengedhetetlen, hogy a telephely berendezései lecserélésre kerüljenek, és új, korszerűbb gépek segítsék a továbbiakban a munkálatokat. Erre főképp azoknál a cégeknél van szükség, ahol termékkereskedelemmel foglalkoznak nap, mint nap, és elengedhetetlen, hogy a vevők időben hozzájussanak megvásárolt termékeikhez. Ha Ön is hasonló vállalkozás vezetője, és nemcsak a pontosságra törekszik, hanem arra is, hogy az ügyfelek épségben kapják meg termékeiket, döntsön modern csomagológépeink mellett!

Csomagológépeinkkel garantált a gyors és hatékony munkavégzés, ugyanis a berendezések szinte percek alatt gondoskodnak a termékek biztonságos csomagolásáról, így biztos lehet abban, hogy a megrendelt árucikkek rendben megérkeznek a célállomásra. A csomagológépek egyszerűen kezelhetőek, és különböző típusokban kaphatóak.

Tapasztalja meg Ön is csomagológépeink magas színvonalát, a vásárláshoz pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Hírlevél

Név:
E-mail:

Google+


Kövessen minket!


Pinterest Flickr Youtube